Een bevlogen adviseur en spreker over verandermanagement en gedragsverandering

Nieuws

Op het moment zijn er geen nieuwspunten.

Meer

Raad van Advies Athenos Adviesgroep

Sinds najaar 2013 ben ik lid van de Raad van Advies van Athenos Adviesgroep samen met Astrid vand er Wal en Han de Carpentier Wolf 

 

Athenos Adviesgroep (www.athenosadviesgroep.nl)

De Griekse godin Pallas Athena was een gewaardeerd adviseur van leiders en zakenmensen. Als de godin van de wijsheid, heldere geest en krijgskunst combineerde zij sensitiviteit en mensgerichtheid met rationele analyse en resultaatgerichtheid. Oftewel de combinatie van mensgerichte aandacht en taakgerichte benadering.

Athenos adviesgroep herkent zich hier sterk in en daarom hebben wij haar naam verbonden aan onze bedrijfskundige adviespraktijk. De landelijk onafhankelijk opererende Athenos adviesgroep is gespecialiseerd in het persoonlijk en bedrijfskundig adviseren van ondernemers.

Als snel groeiende marktleider op haar terrein wil Athenos adviesgroep partner zijn voor verzekeraars (zoals inkomensverzekeraars, wa-verzekeraars, rechtsbijstandsverzekeraars) en hun providers op het gebied van schadelastbeperking en de verhoging van klanttevredenheid. Samen met “onze” verzekeraars en hun providers willen wij bijdragen aan een maatschappelijk waardevolle missie: ondernemers en bedrijven weer op de goede weg helpen.

 

Directeuren van Athenos Adviesgroep zijn Hendrik Redmeijer en Dick Bukman.